Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vranješ pred transferom karijere

vranjes-aek-acmilan

Odlazak Uroša Spajića u Krasnodar otvorio je mogućnost Anderlehtu da izađe na tržište i potraži novo rješenje u srcu odbrane. U početku je prvi pik bio Jagoš Vuković, a sada je to bh. internacionalac Ognjen Vranješ.

Reprezentativac naše zemlje odigrao je sezonu karijere u dresu AEK-a, a prema informacijama grčkog sajta TO10, sada je došlo vrijeme da napravi ugovor karijere. Pošto ulazi u posljednju godinu ugovora sa grčkim šampionom i još nije produžio, AEK ima posljednju šansu da zaradi na Vranješu, dok mu istovremeno Anderlecht nudi konkretne uslove.

Vranješ zagovara ugovor vrijedan nešto više od 800.000 eura godišnje, što bi mu na trogodišnjem planu donijelo oko 2.500.000 evra. U AEK-u nisu spremni da mu ponude takve uslove, pošto trenutno zarađuje tri puta manju sumu novca, dok je Anderlecht riješio da mu izađe u susret i ponudi ono što želi.

Ukoliko bi se svi uslovi ispunili, Vranješ bi definitivno dobio ugovor karijere. U sezoni za nama odigrao je 34 utakmice i postigao četiri gola.