Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vranješ o sukobu s Fanaticosima: Neću dozvoliti da mi se nešto nameće

ognjen vranjes press

Dugo već Ognjen Vranješ ne uživa simpatije BH Fanatikosa. Razlog je tetovaža granica bh. entiteta Republika Srpska, koja je kasnije prepravljena u sat. Često se transparent s Vranješovim likom i natpisom “Persona non grata” vidi na tribinima kada igraju Zmajevi, a nedavno se i grupa navijača fotografisala sa zastavom, na šta je na društvenim mrežama reagovao i sam defanzivac porukom: “Ha, ha, ha, kako ste opasni”.

U razgovoru za banjalučki EuroBlic, Vranješ je naglasio da ga ne pogađaju prozivke, kazavši da ostaje koncentrisan na teren, obzirom da želi pružati maksimum na svakom meču.

– Svako ima pravo na svoje mišljenje i nemam šta tu da komentarišem. Ipak, sa druge strane imam svoje stavove, poštujem svoje principe i neću dozvoliti da mi bilo ko nameće bilo šta po cijenu ne znam čega, rekao je Vranješ banjalučkom listu.

Poručio je da će i dalje će u bh. dresu davati sto posto svojih mogućnosti ukoliko bude dobijao pozive novog selektora.

– Nažalost, ostali smo bez baraža za plasman na Mundijal u Rusiji. Zaslužujemo kritike za pojedine utakmice, ali niko nam ne može reći da se nismo borili. Ima raznih komentara, a volio bih da vidim koji fudbaler ne bi volio da zaigra na Svjetskom prvenstvu, dodao je Vranješ.

Na kraju je rekao i da je spreman davati sve od sebe i u narednim kvalifikacijama.