našao opravdanje

Vrlo nekorektno i nekulturno: Pogledajte Mulalićev upad u Dudićevo izlaganje

New Project (25)

Naime, dok je tremer Sarajeva Feđa Dudić iznosio svoje viđenje derbija, nervozni Mulalić prekinuo ga je na vrlo grub način

Dvoboj Želje i Sarajeva na Grbavici u 7. kolu Premijer lige BiH završen je bez pobjednika 2:2.

Gosti su dva minuta prije isteka 90. imali dva gola prednosti, ali je ponajviše zahvaljujući iskusnom Samiru Bekriću (asistencija i gol) Željo do posljednjeg sudijskog zvižduka uspio dva puta zabiti i spasiti se poraza.

Sarajevo cijelo drugo poluvrijeme igralo s igračem manje, nakon što je na isteku prvog zbog dva žuta kartona isključen Cirjak.

Iako je njegova ekipa s igračem više primila dva gola i bila na pragu poraza, trener Želje Edis Mulalić našao je opravdanje. I usput napravio vrlo nekorektan poteza na presici nakon utakmice.

Naime, dok je tremer Sarajeva Feđa Dudić iznosio svoje viđenje derbija, nervozni Mulalić prekinuo ga je na vrlo grub način. Mulalić je u jednom trenutku počeo ponavljati “penal sve promjeni” te kako on ne može da “sluša više izmotavanje”.

Odlično suđenje Šehovića i njegovih pomoćnika

Penal koji je sinoć odlični sudija Admir Šehović iz Sarajeva dosudio za goste na početku drugog poluvremena bio je čist. Kao i kartoni zbog kojih je isključio igrača Sarajeva.

Pogledajte scenu sa presice…