optimizam na pecari

Vukoja uoči utakmice sa Željom: Dat ćemo sve od sebe da bodove donesemo u Široki

l_0c4dff9392cb30058b15739f09ea7579

Veznjak Širokog Brijega očekuje da će njegov tim biti kompletan za spomenutu utakmicu, napomenuvši kako među igračima vlada pozitivno ozračje

U 3. kolu m:tel Premijer lige BiH na Grbavici će se odigrati derbi između Željezničara i Širokog Brijega. Ovaj susret najavio je u izjavi za Fenu veznjak Širokog Brijega Bože Vukoja koji je u prošlom kolu protiv Slobode postigao pogodak i ubilježio asistenciju.

Ocijenio je kako njegova ekipa marljivo radi te da su zadovoljni rezultatima u prva dva kola.

– Zadovoljni smo kako radimo i treniramo, ali mislim da to može puno bolje. Dosta je novih igrača i tek se upoznajemo, a protiv Željezničara će sigurno biti teška utakmica. Oni su pobijedili Zrinjskog u Mostaru i u dobroj nas atmosferi dočekuju na Grbavici – rekao je Vukoja.

Međutim, dodao je, “dat ćemo sve od sebe da donesemo bodove u Široki”.

Veznjak Širokog Brijega očekuje da će njegov tim biti kompletan za spomenutu utakmicu, napomenuvši kako među igračima vlada pozitivno ozračje.

– Atmosfera u ekipi  je odlična i mislim da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu – kazao je.

Ustvrdio je kako je Široki Brijeg veliki klub koji ima tradiciju i ciljevi su uvijek visoko postavljeni.

– Cilj je ostvariti što bolji plasman, ali idemo utakmicu po utakmicu i dati ćemo sve od sebe da bude bolje nego prošle sezone – rekao je.

Kratko se osvrnuo i na veliki broj novih igrača koji su pristigli u Široki Brijeg.

– Novi igrači su se sjajno prilagodili na klub i našu momčad. Vrijedno rade od samog početka i mislim da će svi pomoći klubu da ostvari ciljeve do kraja sezone – ocijenio je Vukoja koji je u dva uvodna kola ubilježio dvije asistencije i jedan pogodak.

Utakmica između Željezničara i Širokog Brijega igra se u nedjelju na Grbavici s početkom u 19 sati.