Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premiership

Wolvesima zabranjen ulazak u supermarkete, danas stiže još jedna mušterija iz Londona

neves santo (1)

Mi nemamo veliki igrački roster i ne možemo dozvoliti da izgubimo bilo kojeg igrača zbog korona virusa

Wolverhampton je zabranio svojim igračima da idu u supermarkete u kupovinu, čak ni osnovnih namirnica, zbog straha od zaraze korona virusom.

O tome je govorio i menadžer Wolvesa Nuno Espirito Santo, koji kaže da se mora izbjeći bilo kakav rizik s obzirom na to da nemaju veliki igrački roster.

“U klubu imamo ljude koji će obaviti kupovinu za igrače. Moramo izbjeći bilo kakav rizik zaraze, pogotovo sada kada se je pojavio novi soj koronavirusa”, rekao je Espirito Santo, potom je dodao:

“Mi nemamo veliki igrački roster i ne možemo dozvoliti da izgubimo bilo kojeg igrača zbog korona virusa. Zato im svakog dana govorimo da nema opuštanja i da moraju biti oprezni”.

Wolvese danas očekuje težak ispit. U goste im stiže ranjeni Tottenham Jose Mourinha. Spursi su “do jučer” bili na vrhu tabele, no u zadnjih pet utakmica dobili su samo jednu. Iako su na kladionicama blagi autsajderi, Wolvesi znaju kako se igra protiv timova iz Londona. Zadnje dvije pobjede u ligi ostvarili su upravo protiv ekipa iz prijestonice (Arsenala i Chelseaja).

MOZZART na još jednu pobjedu protiv ekip iz Londona nudi kvotu 3,25.

Ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenja, kompletnu ponudu kladionice MOZZART za ovu utakmicu pogledajte OVDJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore