Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Xavi tokom Barceloninog slavlja ošamario Neymara (VIDEO)

xavi

Cijelu noć i dan trajalo je veliko slavlje Barcelone na ulicama glavnog grada Katalonije. Trgovi i ulice odisali su veseljem na rubu euforije dok se šareni autobus s osvajačima tri naslova (Primera, Kup kralja i Liga prvaka) kretaokroz nepregledne gomile navijača, ali cijeli taj adrenalinski cirkus nije prošao bez malog nervoznog ispada.

Snimatelj Sky Sportsa ulovio je usred velike proslave kratki okršaj slavljenika Xavija koji je iznerviran “napadima” svojih suigrača koji su mu pokušavali oduzeti katalonsku zastavu, primio Neymara za lice i odgurnuo ga od sebe.

Mladi Brazilac i još nekoliko igrača Barçe bili su malo preagresivni prema 35-godišnjoj legendi, “malo2 se i popilo, a tradicionalno mirni Xavi, za kojega je ova proslava bila posebno emotivna jer napušta najdraži klub nakon 17 godina, jednostavno je izgubio živce.

Komentatori na Youtubeu su odmah prokomentirali kako se Xavi u ovom slučaju ponio kao “pijana legenda” dok je za “Neymara impresivno što i ovom prilikom nije simulirao prekršaj’.