Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"vojnik kluba"

Zagrebački Dinamo dobio prvu predsjednicu u istoriji kluba

Vlatka Peras

Od 1998. radi u GNK Dinamo, najprije kao uposlenica odjela za odnose s javnošću, potom je radila u sportskom sektoru, da bi od 2005. postala voditeljica ureda Uprave kluba

Izvršni odbor GNK Dinamo na svojoj redovnoj sjednici donio je odluku o razrješenju Igora Kodžomana s mjesta predsjednika Uprave kluba, a na njegovo mjesto imenovana je Vlatka Peras, dosadašnja članica Uprave GNK Dinamo, dok će Igor Kodžoman ostati u klubu kao savjetnik Uprave.

Na čelo kluba je tako prvi put u istoriji zagrebačkog kluba zasjela žena. Kodžoman je po sili zakona bio prisiljen napustiti mjesto na kojem se do sada nalazio jer osobe koje su pravomoćno osuđene ne mogu obavljati posao na tako visokoj poziciji u sportu.

Podsjetimo, Udruženje članova Dinama “Dinamo to smo mi” prijavila je sportskoj inspekciji Kodžomana i zatražila da mu se izrekne zabrana djelovanja u sportu te da se time automatski smijeni s pozicije u klubu. Kodžoman je na prekršajnom sudu pravomoćno osuđen zbog toga što GNK Dinamo nije u zakonskom roku objavio finansijski izvještaj za 2017. godinu.

Na njegov mjesto imenovana je magistrica Vlatka Peras, dosadašnja članica Uprave kluba. Vlatka Peras rođena je u Zagrebu, 1977., a po zanimanju je inženjerka zračnog saobraćaja. Od 1998. radi u GNK Dinamo, najprije kao uposlenica odjela za odnose s javnošću, potom je radila u sportskom sektoru, da bi od 2005. postala voditeljica ureda Uprave kluba.

Početkom 2016. godine Peras je imenovana u Upravu GNK Dinamo sa zaduženjem za sektor ljudskih potencijala.