Zagrebački Dinamo traži talente u BiH: Kamp na Kupresu

hodzic-dinamo223

Kamp Građanskog nogometnog kluba (GNK) Dinamo održat će se od 2. do 5. avgusta na Kupresu, mjestu gdje već godinama dolaze profesionalne sportske ekipe na pripreme, rečeno je u petak na konferenciji za novinare.

Tehnički direktor Kampa Mirko Ćaleta istaknuo je kako se Kamp organizira za djecu od sedam do 16 godina te kako već sada imaju preko stotinu zainteresiranih sudionika ne samo iz BiH i regije već i s drugih kontinenata.

Napomenuo je kako će se zbog velikog interesa krenuti odmah s prijavama za Kamp.

– Cijena kampa iznosi 100 maraka, a svaki polaznik zauzvrat će dobiti dres za treniranje, članstvo u GNK Dinamu, te četri ulaznice za domaće utakmice GNK Dinama koje igra u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi i Hrvatskom kupu – kazao je Ćaleta.

Domaćin događaja, načelnik općine Kupres Milan Raštegorac Komo kazao je kako će Kupres s nadolazećim Kampom kao i poduzetništvom Zvonke Barbarića koji planira pravljenje još šest terena, postati brend za profesionalne sportske pripreme.

Koordinator Dinama za BiH Salih Salihović pozvao je nogometne trenere s ovih područja da posjete Kamp i upoznaju se s novostima oko rada s djecom, kako bi to novo znanje mogli prenijeti u svoje omladinske nogometne škole.