Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zakarić je najzad pravo pojačanje za Partizan

goran-zakaric-partizan-1-1

Fudbaler Partizana Goran Zakarić sa dva fantastična pogotka srušio je Voždovac (4:0) u 11. kolu Superlige Srbije i time najavio odličnu sezonu, kao i to da klub iz Humske najzad ima pravo pojačanje. Kada su u pitanju transferi i dolasci fudbalera na stadion Partizana, Grobari su prilično skeptični, zbog pojedinih promašaja u prošlosti. Nisu bili previše optimistični ni po pitanju Zakarića, ali je 25-godišnji fudbaler procvetao od dolaska Zorana Mirkovića na klupu.

Dobru partiju pružio je vezista na Večitom derbiju protiv Zvezde, a da taj meč nije bio puka slučajnost, pokazao je i protiv Voždovca, odličnom igrom i sa dva pogotka. Karijeru je započeo u Širokom Brijegu, a nastavio je u Dinamu, za koji nije odigrao nijedan zvanični meč.

Na pozajmicama je bio u Lokomotivi Zagreb, dva puta u Širokom Brijegu, Zrinjskom i Slaven Belupu, da bi 2016. potpisao za Željezničar. U sezoni 2017/2018 dobio je nagradu za najboljeg strijelca Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sa Željezničarom je osvojio Kup BiH, bio drugi u ligi, a na 59 utakmica postigao je 20 golova i imao 11 asistencija.