Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zakarić: Prvi utisci o Partizanu su fenomenalni

tmt_GORAN-ZAKARIC-13276-01-min

Ne ide Partizanu u posljednje vrijeme. Sa klupe je za preokret zadužen novi šef Zoran Mirković, a iznenađenje na terenu mogao bi predstavljati Goran Zakarić, koji je uz Milana Smiljanića, novo ime na spisku licenciranih igrača.

– Očekuje nas treće kolo i neizmjerno sam sretan što sam prijavljen za taj meč. Nadam se da ću dobiti priliku da pomognem ekipi i zaista bih dao sve od sebe. Vjerujem u nas, našu ekipu i očekujem dobar rezultat i prolazak u Play of, optimista je 26-godišnji fudbaler, koji je prije sedam dana stigao iz Željezničara.

Nekoliko dana boravka u crno-bijelom taboru bilo je dovoljno da shvati kako je izabrao pravu sredinu za dalji razvoj.

– Prvi utisci su zaista fenomenalni, nešto što svaki igrač samo može poželjeti. Najviše vremena provodim sa Ognjenom Ožegovićem, jer se znamo od ranije, a sa njim sam i cimer na Teleoptiku. Mnogo mi je pomogao oko svega u klubu. On me je dočekao, uveo na centar, upoznao sa saigračima, ispričao je za Novosti bh. reprezentativac.

Prva Partizanova utakmica kojoj je Zakarić svjedočio sa tribina nije nešto što bi volio da pamti.

– Gledao sam utakmicu protiv Mladosti iz Lučana, prvi put na stadionu. Nažalost, nismo pobijedili, ali sam siguran da će sve biti bolje iz dana u dan i da ćemo naći pravu igru za dobar rezultat, kazao je.