Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zakarić se požalio: Svi reprezentativci igrali su umorni

goran-zakaric-partizan-1-1

U 8. kolu Super lige Srbije Partizan je osvojio nova tri boda, trijumfovavši u Novom Sada nad ekipom Proletera rezultatom 0:1. Jedini gol na utakmici postigao je Ricardo Gomes u trinaestom minutu igre. O utakmici i ekipi dan kasnije za Partizanovu stranicu govorio je Goran Zakarić.

− Proleter se pokazao kao čvrsta i organizovana ekipa koja je mogla da nam priredi neprijatno iznenađenje šansama za gol. Ipak, uspjeli smo da povedemo na početku i sačuvamo prednost, što je bilo veoma važno, obzirom da su imali mnogo prilika, između ostalog i dvije prečke i penal koji je odbranio Stojković. Pokušavali smo da im se približimo golu, ali jednostavno nismo uspjeli u tome. Ukazala nam se prilika da se odvojimo nakon što je Nikolić odigrao na Pantića, ali je golman Proletera sjajno odreagovao, ispričao je bh. reprezentativac.

Kao da se osjeća i umor reprezentativaca.

− Osjeća se što se moglo i vidjeti na terenu, ali mi smo sportisti i profesionalci i moramo biti svjesni toga. Mislim da smo svi svjesni kakva je bila utakmica i kakvi smo bili na terenu, ali je važno da smo osvojili tri boda. Već u srijedu nas očekuje utakmica sa Radom i tome se okrećemo, dodao je Zakarić.