Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

odgovor koemanu?!

Zašto je Pjanić obrisao “čudan” story? Navijači Barce su ga ipak vidjeli

Najbolji dokaz koliko su Katalonci nesigurni ove sezone su ponude na kladionicama. Barca u 20. kolu gostuje kod Elchea u nedjelju, a ni protiv ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja više nisu izraziti favoriti.

Miralem Pjanić, reprezentativac Bosne i Hercegovine član Barcelone, podigao je veliku prašinu u španskoj javnosti objavom na Instagram storyju.

Bh. reprezentativac objavio je emotikon smajlija na crnoj polozi, a brojni navijači Barcelone to su protumačili kao reakciju na izjave trenera Barce Ronalda Koemana. Pjanić je ubrzo obrisao story.

Iako je izbrisao story, navijači Barcelone podijelili su ga po društvenim mrežama, gdje je nastala žestoka rasprava na temu Pjanića i trenera katalonskog kluba.

Holandski stručnjak je rekao ponovo da Pjanić mora čekati i iskoristiti priliku, kao i da se mora pomiriti sa činjenicom da je konkurencija velika u velikim klubovima.

Koeman je rekao da su De Jong, Busquets i Pedri imali prednost u odnosu na reprezentativca BiH, a da na kraju svega igraju samo najbolji igrači.

Podsjetimo, Pjanić je posljednji put bio starter protiv Eibara 29. decembra prošle godine, a nakon toga je priliku dobijao sa klupe.

Barca ove sezone igra promjenjivo. U La Ligi imaju dvije utakmice više od lidera i čak sedam bodova manje. Najbolji dokaz koliko su Katalonci nesigurni ove sezone su ponude na kladionicama. Barca u 20. kolu gostuje kod Elchea u nedjelju, a ni protiv ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja više nisu izraziti favoriti.

Ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenja kompletnu ponudu MOZZART-a za susret Elche – Barcelona možete OVDJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore