Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Željezni čovjek"

Završen nevjerovatni niz Lulićevog saigrača: Nikad ga niko neće ponoviti?

lazio11

Zanimljivo, u januaru ove godine je u susretu protiv Napolija imao priliku odigrati 150. utakmicu zaredom, a da nije izašao iz igre čime bi srušio rekord Serie A, ali njegova nadanja uništio je crveni karton koji je dobio u 70. minuti

Francesco Acerbi, 31-godišnji stoper Lazija, jučer je prekinuo niz koji vjerovatno niko nikada neće dostići.

U pobjedi Lazija kod Sampdorije 3:0 suigrač našeg Senada Lulića je zamijenjen u 70. minuti. To mu se nije dogodilo šest godina u italijanskom prvenstvu.

Posljednji put kada je zamijenjen prije kraja utakmice bilo je 3. marta 2013. kada je igrao za Chievo u utakmici protiv Fiorentine.

Zanimljivo, u januaru ove godine je u susretu protiv Napolija imao priliku odigrati 150. utakmicu zaredom, a da nije izašao iz igre čime bi srušio rekord Serie A, ali njegova nadanja uništio je crveni karton koji je dobio u 70. minuti. Lazio je izgubio tu utakmicu 2:1.

“Željezni čovjek” Serie A je osim za Chievo i Lazio u karijeri igrao za Regginu, Genou, Milan i Sassuolo.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.