Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Frustracija Portugalca

Zbog ovog “duplog” promašaja protiv Rome, Ronaldo je naprosto “poludio” (VIDEO)

ronaldo

Juventus u srijedu u 15:00 igra u Bergamu protiv Atalante, a Ronaldo će tu svakako imati priliku da popravi svoje greške

Cristiano Ronaldo je poznat kao igrač koji u svakoj utakmici želi postići što je moguće više, a njegovi “nervni slomovi” poslije promašaja znaju graničiti sa komedijom.

Tako je bilo i protiv Rome u meču u kojem je Juventus slavio 1:0 pogotkom hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića nakon kojeg je Stara dama ubjedljivo prva na tabeli sa osam bodova razlike.

Nakon kornera, Ronaldo je ljevicom ošutao loptu, što je golman Olsen uspio odbraniti, ali ona mu se opet vratila. Na njegovu veliku nesreću, i drugi udarac je promašio, što ga je potpuno izbacilo iz takta.

Juventus u srijedu u 15:00 igra u Bergamu protiv Atalante, a Ronaldo će tu svakako imati priliku da popravi svoje greške.

MOZZART nudi fantastičnu KVOTU 1.70 na pobjedu Stare dame, što se može očekivati jer im je Atalanta već godinama standardna “mušterija”.

S obzirom da Juventus ove sezone igra strpljivo, KVOTA 1.76 koju MOZZART nudi na manje od 3 gola izgleda odlično.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!