Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zdravstveno stanje Luke Menala je mnogo bolje

Foto: Bljesak
Foto: Bljesak
Foto: Bljesak

Fudbaleri Širokog Brijega u posljednje vrijeme imali su mnogo problema s povredama igrača što je možda uzrok nešto lošijih rezultatskih ostvarenja u dvobojima s Krupom i Radnikom, no kako se čini zdravstveni bilten u širokobriješkom premijerligašu znatno je bolji po dolasku proljeća, te bi šef stručnog štaba Goran Sablić u nastavku sezone mogao imati slatke brige prilikom sastavljanja tima za naredne utakmice.

– Zdravstveno i ukupno stanje puno je povoljnije nego prije Krupe. Obojica Ćorića, Dino i Josip odradili su žute kartone, a povrijeđeni i bolesni priključili su se treninzima. Luka Bilobrk, Bernardo Matić, Stipo Marković, Stjepan Lončar, svi su ozdravili ili su zaliječeni. I stanje Luke Menala nakon povrede, bolnice i niza pregleda jako je dobro, kazao je Sablić za Večernjak.

– To ne znači da su svi + već spremni za nastupe, ali dobri su. Imam informacije i uvid i u zdravstveno stanje Dejana Čabraje. Oporavlja se u Zagrebu i počeo je ozbiljno raditi, ali s njim moramo postupiti jako oprezno. Nisam zato da se još vrati i prerano zaigra. Bolje da se sasvim oporavi kako se ne bi što pogoršalo. Mislim kako će tek na ljeto u puni pogon, istakao je Sablić i dodao kako je jedini manji problem što na Blatu ovih dana puše prilično jaka bura.