Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Premijer liga BiH

Željo i Borac bez golova na Grbavici

zeljo-borac

Ritam utakmice je bio intenzivan, oba tima su pokazala želju, ali golovi su ipak izostali, tako da je susret okončan s nepopularnih 0:0

Željezničar i Borac podijelili su bodove u zaostaloj utakmici 29. kola m:tel Premijer lige BiH, odigranoj danas na Grbavici.

Najbliži pogotku u prvom poluvremenu bio je Jovo Lukić u 17. minuti. Odlično je šutirao napadač Borca, Bender vrhovima prstiju okrznuo loptu, koja je nakon toga pogodila prečku…

Željezničar je zatim uzvratio udarcem u okvir gola, Šehićev šut zaustavila je stativa u 65. minuti. Osam minuta prije kraja nova stativa, ovog puta je šutirao rezervista Zec na gol Borca.

Ritam utakmice je bio intenzivan, oba tima su pokazala želju, ali golovi su ipak izostali, tako da je susret okončan s nepopularnih 0:0.

Željezničar – Borac 0:0

Stadion Grbavica. Glavni sudija: Mateo Musa (Čitluk)

ŽELJEZNIČAR: Bender, Galić, Cocalić, Kosorić, Blažević, Hajdarević, Mekić, Subašić (Bekrić), Šehić (Beća), Štilić, Hodžić (Zec).

BORAC: Ćetković, Cucin, Vojnović, Bošnjak, Kujundžić, M. Brkić, Ćorić (Molls), Begić, Meleg, Jović (Subić), Lukić (Moraitis).