Fudbal

bliži se vječiti

Željo odredio cijene karata za derbi, svakom gledatelju poklon vaučer

02/04/2019

Na stadionu će za navijače Želje biti otvorena dva ulaza za Sjever (2,3), tri ulaza za Istok (2,3,4), jedan ulaz na Zapad, te šest ulaza na južnu tribinu

Prodaja ulaznica aktivnim članovima za susret 25. kola BHT Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Sarajevo, počinje u srijedu u 10 sati.

Prodaja će se vršiti sutra od 10 do 17:30 sati u Shopu FK Željezničar isključivo za aktivne članove. Jedan član će moći kupiti dvije ulaznice, a provjera i obnova članstva će se vršiti na Stadionu Grbavica. Prodaja ulaznica za ostale navijače i simpatizere će se nastaviti u četvrtak i petak. Cijene ulaznica su sljedeće:

Jug – 5 KM
Sjever – 10 KM
Istok – 10 KM
Zapad A1 – 20 KM
Dječije sjever – 3 KM
Dječije istok – 3 KM

Na stadionu će za navijače Želje biti otvorena dva ulaza za Sjever (2,3), tri ulaza za Istok (2,3,4), jedan ulaz na Zapad, te šest ulaza na južnu tribinu. Prodaju ulaznica za navijače gostiju organizovat će FK Sarajevo, a bit će smješteni na sjeveroistoku.

Uz svaku ulaznicu navijači će dobiti poklon vaučer od kompanije GreenOil sa kojim ostvaruju popust od 0,15 KM po litri goriva, a vaučer vrijedi do 31. maja 2019. godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.