Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

renovira joj vilu

Ma, voli je, džaba: Tošić nakon svega suprugu počastio s milion eura

vranješ-karleuša-tošić

Najviše novca, Duško će “iskeširati” na Jelenin ormar. S obzirom na to da pjevačica ima više od 100 pari štikli i još toliko torbica, “walk in closet” platit će oko 50.000 eura

Srbijanska folk pjevačica Jelena Karleuša (40) polako se oporavlja od smrti majke, televizijske i radijske voditeljice Divne Karleuše.

Njen suprug, inače fudbaler, Duško Tošić (33) na sve načine pokušava razveseliti svoju mezimicu, a ovaj put odlučio je “iskeširati” miliona eura na uređenje porodične vile.

– Kuća je u odličnom stanju, prostrana i skrivena između velikih krošnja. Ipak, u vili dugo niko nije živio, a Jelena voli da je sve uređeno po njenom ukusu. Zbog toga njen suprug Duško nije štedio i bio je prilično velikodušan. Kuća ima čak četiri velike kupaonice. Samo pločice i sanitarija koštat će oko 100.000 eura – otkrio je izvor blizak porodici Karleuša-Tošić za Kurir.

Dodaje kako će Karleušine nasljednice, kćeri Atina (10) i Nika (9) imati zasebne sobe s velikim terasama i kupatilom, a iza kuće će naknadno izgraditi bazen. Posebno pažnje posvetit će uređenju dnevne sobe i kuhinje.

– Postoji i soba za poslugu, ali i tri sobe za goste. Jelena najviše tuguje jer joj majka nikada neće vidjeti kako je sredila svoju oazu. Posebna soba bit će uređena za Duškovu mamu i Jeleninu tetku – dodao je isti izvor.

Najviše novca, Duško će “iskeširati” na Jelenin ormar. S obzirom na to da pjevačica ima više od 100 pari štikli i još toliko torbica, “walk in closet” platit će oko 50.000 eura.

Podsjećamo, Karleuša je prije porodične tragedije, zaglavila i u velikom skandalu sa, sada već bivšim reprezentativcem BiH Ognjenom Vranješom. Taj će skandal svoj epilog imatu na sudu, a suđenje je upravo počelo. Po svemu sudeći, Tošić je već oprostio supruzi.