Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kraljevski klub

Zidane je već otpisao petoricu igrača, među njima i zvijezde

zidane

Upitna je i budućnost klupskih zvijezda Marcela, Isca i Tonija Kroosa

Zinedine Zidane dobit će rekordan iznos za pojačanja u sljedećem prijelaznom roku, a dio tog novca Real će dobiti kroz prodaju igrača.

Francuski trener, povratnik na klupu Reala, otpisao je petoricu nogometaša, otkriva madridski AS. Listu predvodi najskuplji igrač u povijesti najtrofejnijeg evropskog kluba.

“Gareth Bale je na vrhu liste igrača za koje nema budućnosti u Realu. Toga je Velšanin i sam svjestan. Baleovi predstavnici su 8. aprila bili na sastanku s generalni direktorom kluba i rečeno im je da krenu u potragu za novim klubom. To je odluka koju Zidane više i ne pokušava sakriti – Baleu je u posljednje dvije utakmice dao tek 29 minuta”, piše AS.

“Odlazi i Mariano Diaz. I njemu je jasno da Zidane ne računa na njega nakon što je kod francuskog trenera odigrao samo pola sata.”

AS navodi i kako Zidane nije oduševljen Danijem Ceballosom, veznjakom koji je trebao biti nasljednik Luke Modrića u Realu. Zidane želi posebno pojačati vezni red, a uz Ceballosa prekrižio je i Marcosa Llorentea i Brahima Diaza.

Upitna je i budućnost klupskih zvijezda Marcela, Isca i Tonija Kroosa.