Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najugledniji sportski list objavio

Zidane za 500 miliona eura formira najjači trio svijeta: Svi imaju jednu zajedničku želju

zidane

Sva trojica javno ističu da bi željeli surađivati sa Zidaneom

Najugledniji sportski dnevnik na svijetu preko naslovnice je razvalio nogometnu priču predstojećeg ljeta – potpunu rekonstrukciju najvećeg kluba na svijetu.

Ispod dvosmislenog naslova “Casino Royal”, L'Equipe navodi da će Zinedine Zidane, povratnik na Realovu klupu, za obnovu stare, demotivisane i nedovoljno kvalitetne momčadi dobiti čak 500 miliona eura.

L'Equipe piše da ih Zidane neće rasipati na više igrača, nego na samo trojicu, ali tri superstara.

Kylian Mbappe, Paul Pogba i Eden Hazard trio su Galacticosa na kojem Zidane želi temeljiti novi Real.

Francuski list navodi da osim privlačnosti igranja u Realu, Kraljevski klub ima još jedan važan adut na koji igra u pokušaju da ih dovede.

Sva trojica javno ističu da bi željeli surađivati sa Zidaneom.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.

Međutim, kako bi se te želje ostvarile, potrebno je jako puno novca i pregovaranja, a ni uz to nije sigurno da će Real uspjeti dovesti sve tri glavne mete, pogotovo Mbappea.

Naime, PSG ga predstavlja kao temelj svog sportskog i finansijskog projekta te ga nema namjeru pustiti.