Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Real Madrid

Zidaneovih “nepoželjnih 11” pobijedilo bi mnoge evropske ekipe

zinedine-zidane-bale-isco

Mediji su napravili svojevrsnu postavu 11 igrača koje je Zidane odlučio prodati, a kad se poslože, mnogi su primijetili da čine vrhunsku ekipu

Zinedine Zidane neumorno radi na potpunoj preobrazbi ekipe Real Madrida otkad je preuzeo kormilo.

Već je u ovom transfer roku doveo neka sjajna imena – prije svega Edena Hazarda, ali i Luku Jovića, te Mendyja, Eder Militaa i Rodryga.

Sama činjenica da je već dosad došlo nekoliko vrhunskih pojačanja, ali i da je skoro cijela ekipa Galacticosa podbacila prošle sezone, nameće temu odlazaka, a prema pisanju španskih medija, “prekriženih” kod Zidanea ima napretek.

Tako su mediji napravili svojevrsnu postavu 11 igrača koje je Zidane odlučio prodati, a kad se poslože, mnogi su primijetili da čine ekipu koja, bar po imenima, djeluje impozantno.

Napad je sjajan, Gareth Bale, Isco i James Rodriguez su igrači koji bi nekim ekipama mogli puno doprinijeti, a svakako se ističe i golman Keylor Navas, koji je po mnogima nepravedno zapostavljen u Realu.

Tu su još i dobro poznata imena poput Nacha, Lucasa Vazqueza, Mariana, Thea Hernandeza, ali i Martin Odegaard, veznjak koji je puno obećavao, ali zasad još nije ispunio očekivanja.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.