Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zmajići u Mostaru porazili Crnu Goru

mlada-repka22223

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je rezultatom 2:0 porazila odgovarajuću selekciju Crne Gore na stadionu Vrapčići u Mostaru.

Bh. tim je u uvodnim minutama imao više loptu u svojim nogama, ali prilika nije bilo sve do 20. minute kada su izabranici Darka Nestorovića i došli do prednosti. Korner je izveo Amer Gojak, a u gužvi u šesnaestercu Crne Gore se najbolje snašao defanzivac Siniša Saničanin koji je s pet metara pogodio za 1:0.

Šest minuta poslije prednost je udvostručena. Redžić je započeo akciju po desnoj strani, potom je dodao loptu debitantu Galiću koji je asistirao Marinu Popoviću, a kojemu nije bilo teško da postigne pogodak za 2:0.

U finišu prvog poluvremena dobru priliku je imao i Memija, ali nije najbolje zahvatio loptu nakon dodavanja Grahovca i golman Novović je zaustavio njegov pokušaj.Tvrda i čvrsta igra, bez mnogo prilika viđena je u drugom periodu igre. Obje ekipe su imale po dva pokušaja da ugroze protivnički gol, ali se rezultat iz prvog poluvremena nije mijenjao.