Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostarski premijerligaš

Zrinjski u Istri nastavlja pripreme za proljetni dio sezone

zrinjski – pripreme

Zrinjski je i dalje deficitaran na poziciji centralnog napadača s obzirom da u kadru Žižović na tom mjestu ima samo Petra Kunića

Nogometaši Zrinjskog u petak ujutro otputovali su u Medulin gdje će brusiti formu za nastavak sezone Premijer lige BiH.

Trener Mladen Žižović poveo je 27 nogometaša, a među njima su i dva nova imena Toni Tipurić i Ivan Jajalo, koji su se ekipi priključili u zadnjih nekoliko dana.

– Poveli smo sve igrače osim dva klinca Bašića i Boškovića, koji će se priključiti omladinskom pogonu. Svi ostali su nam na raspolaganju, svi treniraju i zadovoljan sam činjenicom da su svi zdravi i spremni. Nadam se da će tokom ovih desetodnevnih priprema tako i ostati – kazao je Žižović uoči polaska.

Zrinjski je i dalje deficitaran na poziciji centralnog napadača s obzirom da u kadru Žižović na tom mjestu ima samo Petra Kunića.

– Vidjet ćemo sljedećih nekoliko dana hoćemo li uspjeti riješiti to pitanje. Nismo do sada uspjeli naći dovoljno dobrog napadača, onakvog kakvog u stručnom stožeru smatramo da nam treba, tako da je bolje da ostanemo na ovome što imamo nego da donesemo neke odluke u koje sumnjamo – prokomentirao je situaciju u vrhu napada strateg “Plemića”.

Uvodni dio priprema Zrinjski je odradio u Mostaru i Međugorju, a u tom periodu odigrao je i tri pripremne utakmice. U prvoj provjeri Zrinjski je poražen od Varaždina 2:0, na Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli “Plemići” su svladali Neretvu iz Metkovića (2:0), dok su u finalnom susretu tog turnira poraženi od Sutjeske iz Nikšića nakon izvođenja jedanaesteraca (nakon 90 minuta bilo je neriješeno 2:2).

– Najvažnije što u prvom dijelu priprema nismo imali puno izostanaka. Odigrali smo tri kontrolne utakmice i možemo biti iznimno zadovoljni igrom koju smo prikazali protiv Sutjeske – dodao je Žižović.

U Istri će Zrinjski nastupiti na turniru Medulin Cup, a protivnici u skupini trebali bi mu biti češki trećeligaš Znojmo, poljski drugoligaš Sandecja Nowy Sacz te Rudar iz Prijedora.