Fudbal

asmir begović

Zvanično otvorene prijave za 1. međunarodnu konferenciju golmana

02/07/2020

Gosti-predavači biti će, između ostalih, Peter Schmeichel (bivši reprezentativac Danske i golman Manchester Uniteda i Manchester Cityja), David James (bivši reprezentativac Engleske, golman Liverpoola i Manchester City-a)

Golmanska Akademija Asmir Begović zvanično je otvorila prijave za “1. međunarodnu golmansku konferenciju” koja će biti održana u Sarajevu 17. i 18. augusta 2020. godine.

Prijave je moguće ostvariti putem ove web stranice gdje je također moguće naći i ostale informacije vezane za ovaj događaj.

Konferencija koja će biti održana u Hotelu Hills u Sarajevu, namijenjena je prije svega golmanskim trenerima, ali i svim zainteresovanim za organizaciju rada i razvoj golmana u nogometu.

Kroz konferenciju je planiramo da u dva dana budu održana teorijska i praktična predavanja gostiju iz zemlje i inostranstva usko vezana za poboljšanje uslova i načina treniranja golmana.

Partner ovogodišnje konferencije je Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Gosti-predavači biti će, između ostalih, Peter Schmeichel (bivši reprezentativac Danske i golman Manchester Uniteda i Manchester Cityja), David James (bivši reprezentativac Engleske, golman Liverpoola i Manchester City-a), Eric Steele (nekadašnji trener golmana Manchester Uniteda u stručnom štabu Sir Alexa Fergusona), Roberto Navajas (trener golmana u Real Sociedadu i Granada FC), Nikola Jurčević (bivši reprezentativac Hrvatske, trener Dinama i selektor Azerbejdžana), Adi Mušić (bh. golmanski trener u Njemačkoj) i Marijana Zubac (direktorica Nutricentra Mostar).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.