Joao Cancelo

Zvijezdi Cityja lopovi provalili u kuću i pretukli ga pred suprugom i kćerkicom

cancelo tw

Portugalac je pokušao zaštititi porodicu, ali četvorica razbojnika su ga pretukli, a potom su pobjegli s ukradenim nakitom

Portugalski nogometaš Joao Cancelo pretučen je i opljačkan u svojoj kući u Manchesteru, o čemu je obavijestio javnost.

Sam je objavio fotografiju na kom se vide posjekotine na sljepoočnici uz podliv na oku.

Cancelo, inače igrač Manchester Cityja, bio je u postavi tima protiv Brantforda u gostima, slijedi mu meč sa Arsenalom, ali je pitanje da li će igrati i moguće je da će mu klub dati nekoliko dana odmora.

Cancelo je sinoć odmarao u svom domu s djevojkom Danielom Machado i dvogodišnjom kćerkom Alicijom, kada su u njega upala četiri provalnika.

Portugalac je pokušao zaštititi porodicu, ali četvorica razbojnika su ga pretukli, a potom su pobjegli s ukradenim nakitom.

“Nažalost, danas sam napadnut od strane četvorice kukavica koji su me povrijedili i pokušali da povrede moju porodicu. Kada im se suprotstavite, ovo se desi”, napisao je Cancelo.

Na sreću, porodica je dobro.

“Uspjeli su da uzmu sav moj nakit i da me ostave u ovakvom stanju. Ne znam uopšte kakvi su to ljudi. Najvažnije za mene u ovom času je da smo svi, i ja i moja porodica, u redu. Posle toliko prepreka u životu, ovo je još jedna koju ću prevazići, snažno kao i uvijek”, poručio je.