Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zvijezdi PSG-a poginula dva prijatelja u terorističkom napadu

javier-pastore-cropped_v3o93ob0b7ae1u485vku0ue2g

Vezni igrač argentinske nogometne reprezentacije i Paris Saint Germaina Javier Pastore otkrio je kako je u terorističkim napadima u francuskoj prijestolnici izgubio dva prijatelja i kako ima moralnu obavezu vratiti se u Pariz.

“Dva moja prijatelja ubijena su u napadu na dvoranu Bataclan. Živjeli su blizu mog stana. Moram se vratiti u Pariz jer je to moja moralna obveza. Tamo mi je i posao i imam odgovornost,” kazao je Pastore dodavši: “Neće mi biti lako, ali moram to učiniti.”

Pastore se trenutno nalazi u Barranquilli gdje Argentinu očekuje utakmica protiv Kolumbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

U Pariz se već vratio Pastoreov klupski suigrač David Luiz. Stoper brazilske reprezentacije je prvotno izjavio kako se dvoumi oko povratka, međutim na inzistiranje čelnika PSG-a u utorak se vratio u glavni francuski grad.

“Vratio sam se na insistiranje kluba. Još sam u šoku i pokušavam shvatiti što se dogodilo,” kazao je Luiz.

U terorističkim napadima u petak navečer u Parizu je ubijeno 129 osoba, tri su osobe još kasnije preminule, povrijeđeno je više od 350 osoba, od kojih 99 kritično.