Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivša djevojka Charlieja Sheena u suzama: Nije mi rekao za HIV

Bree-Olson1

Glumac Charlie Sheen javno je otkrio kako nosi virus HIV-a. Iako je rekao kako je uvijek koristio zaštitu priliko seksa, njegove bivše ljubavnice govore suprotno.

Sheen je saznao kako ima HIV prije četiri godine, te je poručio kako je “nemoguće da je nekoga zarazio” otada. Ipak, priznao je i kako je imao nezaštićeni seks s dvije partnerice koji su znale njegovo stanje.

Sada su se javile i njegove bivše Bree Olson i Natalie Kenly, koje kažu kako im Charlie nikada nije rekao da nosi virus. Izvori bliski holivudskom zavodniku kažu kako je Sheen saznao za HIV u svibnju 2011. kada više nije bio s Olson, no i dalje se viđao s Kenly.

“On je čudovište”, kaže Olson koja je dala intervju za Inside Edition.

“Mogla bih biti mrtva jer mi on nije rekao. Tada sam živjela u njegovoj kući i imali smo seks svaku noć. Rekao mi je da je “čist” i ja sam mu vjerovala. Ja nikada ne bi napravila drugome to što je Charlie napravio meni, to je kao da nekoga osudim na smrt. Charlie ti si užasna osoba, nikada ti neću oprostiti”, poručila je Olson.

Strani mediji pišu i kako šestero ljudi priprema tužbu protiv Sheena jer im nije rekao istinu o HIV-u, a među njima je i jedna osoba koja je imala seksualne odnose s njim prošle sedmice, prije nego li je javno obznanio svoju bitku s virusom. Njegova bivša supruga Denise Richardson znala je za HIV, a nedavno je rekao istinu i svojoj najstarijoj kćerki.