Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Aldridge: Nije pošteno da Warriorsi imaju četiri All-Star igrača

aldridge

Kao i proteklih nekoliko sezona, Golden State Warriorsi i San Antonio Spursi glavni su konkurenti za konferencijsko finale Zapada.

Jedni su na omjeru 46-8, a drugi na 41-13. Jedni imaju četiri All-Star predstavnika, drugi jednog.

„Stariji sam pa neću doći kući i biti ljut ili tako nešto. Ali smatram da je pogrešno da Warriorsi imaju četiri All-Stara, a mi koji smo nekoliko utakmica iza njih samo jednog. Tako je kako je. U toj sam poziciji i uživat ću na svojoj pauzi i vratiti se svjež“, izjavio je LaMarcus Aldridge.

Iako je broj predstavnika na All-Staru nebitan, a vjerujem i da je Greggu Popovichu važnije da mu se igrači odmore, teško je ne primijetiti kako je razlika između dvije najbolje rangirane ekipe u ligi ogromna. Isto je tako teško bilo kojeg od četvorice Dubsa izostaviti iz All-Star konteksta.

Aldridge je bio na zadnjih pet okupljanja najvećih zvijezdi lige te se prije početka sezone očekivalo da će se tamo pojaviti i šesti put, ali svojim partijama nije uspio uvjeriti trenere, novinare i navijače da tamo i pripada. Ove sezone zabija 17,4 poena u prosijeku uz 7,4 skokova i 2,1 asistencije po susretu.

Warriorse će u New Orleansu ove nedjelje predstavljati Stephen Curry, Klay Thompson, Kevin Durant i Draymond Green, dok je Kawhi Leonard jedini predstavnik Spursa.