Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bh. selektora navijači vrijeđali u Zadru

mulaomerovic zadar23

U drugom susretu polufinala doigravanja Lige za prvaka Hrvatske košarkaši Zadra su na Višnjiku pobijedili Cibonu rezultatom 73-70 i u seriji na dvije pobjede izjednačili na 1-1.

Odlučujuća, treća utakmica za ulazak u finale je 24. maja u Zagrebu.

Kod Zadra su najefikasniji bili Lovre Bašić sa 20 koševa, Ivan Ramljak sa 15, te Ante Delaš sa 11 koševa, dok su Cibonu predvodili James Brian Florence sa 19, Ante Toni Žižić sa 15 i Nebojša Joksimović sa 12 koševa.

Ipak, za vrijeme čitave utakmice, ali i nakon nje bilo je povišenih tonova, piše Jutarnji.hr.

Nedavno imenovani selektor bh. reprezentacije Damir Mulaomerović, na klupi Cibone, bio je razočaran ponašanjem domaćih navijača-

– Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu Bašić nam je napravio nered sa 17 poena, puno je zabio, u drugom smo ga zaustavili. Na kraju smo mogli doći zadnjim šutom, ali nismo bili koncentrirani. Ali na stranu sve, ako niko od vas nije čuo ‘Turčine, napuši se k….ine’ i ‘Niger, Niger’ onda vi ne radite svoj posao. Meni je katastrofa ako vi ovo nazivate navijanjem. Igrao sam 100 puta u Zadru, svaki put se ponavlja ista priča… Ovo nema veze s pobjedom Zadra koja je zaslužena. Ako ja moram štititi igrače na izlazu, to je sramota za vas…

U hodniku poslije utakmice Damir Mulaomerović prema Darku Kasapu, predsjedniku NO KK Zadar, uputio je ovu rečenicu:

– Jeb… vas ovakva publika, trebao sam pustiti u Rijeci!

Bilo je toga još, snimljeno je i što je kazivao Anti Nazoru, kolegi s klupe Zadra koji ga je nastojao smiriti riječima ‘Hajde Mula, smiri se!’.