BH Telecom nastavlja podržavati našeg najboljeg tenisera

Dzumhur BH Telecom565

U Sarajevu je danas svečano potpisan ugovor između najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura i telekomunikacijskog operatera BH Telecom što predstavlja nastavak dugogodišnje saradnje.

Prema riječima generalnog direktora BH Telecoma Mirsada Zaimovića, novopotpisani ugovor na nivou je ranijih ugovora iz prethodnih godina a u skorijoj budućnosti bit će pronađeni i novi modusi saradnje.

[pull_quote_right]Damirov otac i doskorašnji trener Nefrid Džumhur naglasio je zadovoljstvo novim ugovorom dodajući kako je on mnogo više od podrške[/pull_quote_right]

“Zadvoljstvo je što potpisujemo novi ugovor sa Džumhurom odnosno sa njegovim klubom. Damir je ponos BiH, sporta u BiH, najuspješniji teniser u historiji BiH i ponos je naše firme. Navijamo svi za njega i podržavat ćemo ga koliko god budemo i situaciji”, kazao je Zaimović.

Da je BH Telecom nastavio podržavati tenis ali i sport u BiH istakao je Damir Džumhur.

“Čast mi je da budem dio BH Telecoma, jedine kompanije koja zaista podržava sport u BiH, Prate me od 2011. godine i prepoznali su moj rad i trud i sve moje rezultate”, rekao je Džumhur.

Damirov otac i doskorašnji trener Nefrid Džumhur naglasio je zadovoljstvo novim ugovorom dodajući kako je on mnogo više od podrške.

“Ovaj ugovor predstavlja ne samo pomoć Damiru u daljem radu, ja to vidim daleko više i šire kroz prizmu promocije BiH ne samo u regionu i svijetu jer znamo šta znači sport u svijetu i promocija jedne države”, istakao je Nefrid Džumhur.