Delonte West

Bivša NBA zvijezda i saigrač LeBrona Jamesa dotakao dno, završio je u lisicama

delonte

Još 2016. objavljeno je da je beskućnik i moli za novac, a prošle godine društvenim mrežama proširila se njegova fotografija gdje je u jako lošem stanju

Bivši suigrač LeBrona Jamesa i čovjek koji je odigrao više od 500 NBA utakmica Delonte West uhvaćen je na videosnimci u jako lošem stanju s lisicama na rukama. Epilog je to incidenta koji se dogodio u Washingtonu, u kojem je West pretučen na cesti.

West je u lošem stanju od svog posljednjeg boravka u NBA-u. Iako je igrao i u Kini, posljednje godine bile su vrlo teške za njega. Još 2016. objavljeno je da je beskućnik i moli za novac, a prošle godine društvenim mrežama proširila se njegova fotografija gdje je u jako lošem stanju.

Delonteov rođak je odmah nakon incidenta otkrio kako se bivša NBA zvijezda bori s psihičkim problemima i da na ulici prosi za osnovne životne potrebe.

West je najveći trag ostavio u redovima Cleveland Cavaliersa, gdje je igrao zajedno s LeBronom Jamesom. Tri je sezone bio i u redovima Boston Celticsa, a igrao je i za Seattle i Dallas. Ukupno je u NBA-u proveo sedam sezona.