Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

paul pierce

Bivša NBA zvijezda nakon sinoćnjeg LIVE-a mogao bi ostati bez žene i bez posla

New Project (4)

Pierce na snimku izgledao kao da je pod uticajem alkohola ili opijata, a u pozadini se vide karte, alkohol i golišave djevojke

Bivša NBA zvijezda, legenda Boston Celticsa i ESPN-ov analitičar Paul Pierce, iz zasad je nepoznatih razloga sinoć na Instagramu uživo prenosio razuzdanu zabavu.

Pierce na snimku izgledao kao da je pod uticajem alkohola ili opijata, a u pozadini se vide karte, alkohol i golišave djevojke.

Snimka je začas obišla internet, a neko je i sabrao reakcije brojnih NBA igrača, koji također nisu mogli vjerovati šta su vidjeli.

Povrh svega, Pierce je ujutro na Twitteru kulerski samo napisao: “Dobro jutro.”

Ispod objave već su hiljade komentara.

Pierce je oženjen i ima troje djece. Nakon što je 2017. završio karijeru, u kojoj je 2008. osvojio naslov prvaka i titulu MVP-a finala, deset puta bio izabran na All-Star i pet puta u jednu od najboljih petorki lige, posljednjih godina radi kao analitičar na ESPN-u. Iz ESPN-a još uvijek se nisu oglasili vezano za ovaj snimak.

Pretpostavlja se da je prenos želio namijeniti samo bliskim prijateljima, ali je, u stanju u kakvom je bio, vrlo vjerovatno zaboravio uključiti tu opciju.