Ostali sportovi

bk široki brijeg

Bivši bokserski prvak Stjepan Božić održao seminar u Širokom Brijegu

06/06/2021

Znanja i vještine koje je stjecao u dugogodišnjoj karijeri prvotno kao boksač, a danas kao trener, Stjepan Božić podijelio je sudionicima kroz mnoštvo korisnih savjeta i primjera

Bivši bokserski prvak Stjepan Božić održao je u subotu seminar u Širokom Brijegu u suradnji sa Boksačkim klubom (BK) Široki Brijeg.

Sudionici seminara iz prve ruke saznali su šta znači biti profesionalni bokser, na što sve trebaju biti spremni te šta sve moraju posjedovati kako bi uspjeli u ovom sportu.

-Zahvalan sam i sretan što smo uspjeli organizirati ovakav jedan događaj u Širokom Brijegu. Učili smo, prema mojem mišljenju, od najboljeg što sam ja upoznao i mislim da ovo nije mala stvar za naš grad i našu sredinu. Ovo nije posljednji put da je Stjepan kod nas, nastojat ćemo i u budućnosti organizirati slične događaje. Ovim putem zahvaljujem njemu, Damiru Belji, Emilu Markiću i Boksačkom klubu Brotnjo što su došli i uveličali ovaj događaj – izjavio je osnivač BK Široki Brijeg Vinko Zadro.

Znanja i vještine koje je stjecao u dugogodišnjoj karijeri prvotno kao boksač, a danas kao trener, Stjepan Božić podijelio je sudionicima kroz mnoštvo korisnih savjeta i primjera.

– U sportu sam 14 godina, ali ovaj trening mi je jako puno pomogao jer saznate iz prve ruke kako iz amaterskog sporta prijeći u profesionalni. Današnjim treningom dobila sam dosta savjeta kao npr. kako pravilno disati, kako se snaći u određenoj situaciji. Savjeti Stjepana Božića pomogli su mi i iz trenerske perspektive jer sada znam kako ću ja pristupiti našim budućim generacijama. Svi znamo da je Hercegovina puna talenata, u borilačkim sportovima dolaze novi ljudi i pitanje je vremena kada će se pojaviti neka nova zvijezda – izjavila je višestruka državna prvakinja Katarina Vištica iz Ljubuškog.

Ovim seminarom započeo je i upis djece u Boksački klub Široki Brijeg, a više informacija može se dobiti na Instagram stranici tog kluba ili na broj telefona 063/616-544, stoji u priopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.