Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dva moguća scenarija

Musa radi na šutu i fizici

musa

Dva su moguća scenarija koja čekaju Džanana Musu u Long Island Netsima, timu koji ima odlične pojedince s kojim će se bez sumnje Musa odlično uklopiti.

Dva su moguća scenarija koja čekaju Džanana Musu u Long Island Netsima, timu koji ima odlične pojedince s kojim će se bez sumnje Musa odlično uklopiti. Prvi je da ostane 15 dana, jer nije prvi rookie koji je iz Brooklyna otišao u neki klub iz Razvojne lige. Drugi je da se nakon mjesec u Long Islandu, ponovo vrati u Brooklyn Netse i nastavi tamo gdje je i bio prije meča sa Golden State Warriorsima, a koji je gledao s klupe.

Oni koji su meč mogli pratiti putem malih ekrana mogli su vidjeti Musu izuzetno raspoloženog, koji je skakao na svaku uspješnu akciju svojih saigrača. Nije posebno bio impresioniran što je na nekoliko metara od njega imao priliku gledati Curryja i Duranta. Musa je u SAD došao povrijeđen. Klub u svakom trenutku može donijeti odluku o njegovom povratku. To su i sami potvrdili u medijima.

U Long Islandu, Musi ne može biti loše. Tamo će imati utakmice, a informacije govore da je već sada dostigao tjelesnu težinu od 98 kilograma. Ekstremno radi na šutu i fizici.