Tajnu odnio u grob

Da li je poznat motiv samoubistva bivšeg reprezentativca Srbije?

11-Novak-Boskovic-kuca_620x0

Njegova supruga bila je u šoku i nije mogla da priča o tragediji koja ih je zadesila

Novak Bošković, rukometaš i bivši reprezentativac Srbije koji je juče ujutru oduzeo sebi život u bašti iza porodične kuće u Crvenki kod Kule ispalivši sebi metak u glavu, tim postupkom šokirao je sve koji ga poznaju. Prijatelji, poznanici, komšije i drugari iz djetinjstva posjetili su kuću u kojoj je Bošković živio sa porodicom.

– Sam Bog zna šta mu je bilo u glavi pa je odlučio da uradi tako nešto, šokirani smo – moglo se čuti juče ispred kuće u Crvenki od ljudi koji su u kontinuitetu stizali sa svih krajeva Srbije kako bi Novakovoj porodici pružili utjehu i izjavili saučešće.

Njegova supruga bila je u šoku i nije mogla da priča o tragediji koja ih je zadesila, piše Blic.

– Niko ne zna zbog čega je presudio sebi. Bio je čovjek koji je iznad svega volio život, a kako je i sam pričao, ništa mu više u životu nije trebalo od trenutka kada je dobio kćerku. Volio je rukomet i u tome je bio uspješan i nije krio svoju sreću privatnim i poslovnim životom. Šta se dogodilo, vjerovatno zna samo on i tu tajnu je odnio u grob sa sobom – priča jedan od Novakovih rođaka.

I drugi mještani u šoku su odmahivali glavom, a nikom od njih nije bilo jasno kako je do ovakve tragedije došlo.

– Davno je otišao iz Crvenke. Pamtimo ga kao finog mladića. Tuga je neizmerna da tako se ugasi jedan život. Ništa nismo čuli, samo smo vidjeli policiju i Hitnu pomoć – kažu prve komšije poznatog rukometaša.

Podsjećanja radi, stravična tragedija dogodila se juče ujutru, kada je Bošković iz svog pištolja u legalnom posjedu, u bašti iza kuće, ispalio sebi metak u glavu. Iako motivi ovakvog postupka za sada nisu poznati, u medijima se pojavila verzija priče u kojoj je samoubistvu prethodio konflikt sa majkom.