Delfina Tadić zbog ozljede propušta Balkansko prvenstvo u Istanbulu

delfina tadic

Delfina Tadić, članica ženske karate reprezentacije BiH i Sveučilišnog karate kluba “Neretva” Mostar, zbog ozljede neće moći nastupati na Balkanskom prvenstvu u Turskoj.

Delfina u razgovoru za Fenu kazala kako je ozljedu zadobila na fakultetu, a radi se o istegnuću bočnog ligamenta. Bez obzira na ozljedu nastupila je na evropskom natjecanju u Limassolu ali je već drugi meč morala predati zbog bolova.

– Nakon prve borbe osjetila sam da neću moći još dugo izdržati, i kada sam u drugom meču protiv natjecateljke iz Srbije htjela napraviti poen, ponovno sam povrijedila nogu zbog čega sam morala predati meč – kazala je Tadić, dodavši kako joj je žao što nije mogla dati sve od sebe na evropskom natjecanju, jer je vjerovala da može napraviti dobar rezultat.

Delfinu čeka operacija i dug oporavak, no kako je kazala, nada se da će se vratiti jača i bolja i da će medalje te uspjesi ponovno doći.

Svojim je kolegama, koji putuju na Balkansko prvenstvo u Istanbul, poručila da vjeruje u njih te da se nada da će se vratiti s medaljama i dobrim rezultatima.

– Znam da moje kolege i koleginice mogu postići sjajne rezultate na svjetskom natjecanju, samo moraju to dovoljno željeti, i ovim putem želim im mnogo uspjeha te da nam se vrate s medaljama – kazala je Tadić.

Balkansko prvenstvo biti će održano u Istanbulu od 24. do 29. februara.