Ostali sportovi

sjajan gest

Đoković dječaku nije dao samo reket, otac otkrio što se dogodilo poslije

15/06/2021

Sada je dječakov otac otkrio da se Đoković kasnije vratio do svog velikog navijača

Novak Đoković je pobjedom u finalu protiv Stefanosa Tsitsipasa osvojio Roland Garros, a nakon dramatičnog meča je dječaku u publici poklonio reket.

Reakcija dječaka nakon što je primio reket postala je viralni hit. Počeo je vikati i skakati od sreće. “O, moj bože, o, moj bože!” ponavljao je oduševljeni dječak i s nevjericom gledao u svoju porodicu, koja je s njim bila na tribinama.

“Ne znam ko je dječak, ali sam ga čuo cijelo vrijeme. Bodrio me kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savjete tokom meča. Ponašao se kao da me trenira i to mi je bilo jako slatko. On je bio najbolji izbor, htio sam njemu dati reket jer me je podržavao tokom cijelog meča”, rekao je najbolji teniser svijeta nakon meča.

Sada je dječakov otac otkrio da se Đoković kasnije vratio do svog velikog navijača.

“Moj sin je na meč došao u srpskoj majici i počeo snažno bodriti Novaka dok je gubio. Kad je Đoković sjeo preko puta nas, pogledao je Toma i podigao palac u vis u njegovom smjeru. Nakon što mu je dao reket i vidio koliko mu to znači, Novak je pogledao ka Tomu i rekao mu: ‘Ostani tu, vratit ću se poslije’.”

Đoković je nakon dodjele pehara otišao do torbe i u njoj pronašao dvije kape. Vratio se do Toma i jednu dao njemu, a drugu njegovoj sestri.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.