"šareni flasteri"

Đokovićeva pobjeda protiv Zvereva u sjeni priče o “čudnoj tetovaži”

Ljekari su pokušali sanirati ozljedu, a kako se Đokovićevo stanje ne bi pogoršalo liječnici su koristili sve moguće metode kako bi mu ublažili bol

Nakon što je najbolji svjetski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu Australian Opena nadigrao Aleksandera Zvereva, najviše se govorilo o njegovoj ozljedi trbušnog zida i čudnoj tetovaži koju je slučajno pokazao.

U meču koji je fizički i psihički bio težak, Đoković je pokazao znakove nervoze, ali je po ko zna koji puta izvukao maksimum iz sebe i uspio se plasirati u polufinale Australian Opena.

No, u nekoliko navrata Đoković je privukao pažnju navijača, ali i medija jer je potrgavši zavoj s bolnog mjesta otkrio “neku čudnu tetovažu ili šta već.”

Naime, poznato je kako Đoković već neko vrijeme ima problema s ozljedom trbušnih mišića koju je zadobio u trećem kolu Australian Opena.

Ljekari su pokušali sanirati ozljedu, a kako se Đokovićevo stanje ne bi pogoršalo liječnici su koristili sve moguće metode kako bi mu ublažili bol.

No, kada je Đoković s dijela tijela koji ga boli potrgao zavoj mnogi navijači uz TV ekrane su ostali u čudu i pitali su se “kakvu to tetovažu ima na trbuhu i šta ona znači?” Nikome ništa nije bilo jasno jer se nije moglo vidjeti o čemu se radi.

No, iako su mnogi bili uvjereni kako je Đoković skrivao tetovažu, koja ima neko posebno značenje, ubrzo se doznalo kako je riječ o posebnim medicinskim flasterima koji zatežu mišiće na bolnom dijelu tijela i sprječavaju kako se ne bi pogoršala postojeća ozljeda. No, ovaj puta ti flasteri nisu bili u bojama kakve često viđamo poput crne ili plave nego su na sebi imali razne ukrase (ornamente) nalik tetovaži.