Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dodik: Svi moraju da nas poštuju

mega igokea33

Košarkaški klub Igokea bilježi odlične rezultate na startu sezone.

Aleksandrovčani su na startu sezone savladali Budućnost u Laktašima i Cedevitu u Zagrebu, a poraženi su od Olimpije u Ljubljani. Dvije pobjede iz tri susreta svakako mogu zadovoljiti apetite navijača Igokee.

Direktor kluba, Igor Dodik, istakao je u razgovoru za Sportski žurnal, da sada svi moraju da poštuju i respektuju Igokeu, na osnovu ostvarenih rezultata.

– Stasali smo u ekipu koju ću svi morati da poštuju i respektuju, a mi smo spremni da svojim navijačima priuštimo brojna zadovoljstva. U jedno sam siguran, Igokea će svojom igrom plijeniti ljubitelje magične igre pod obručima iako igramo protiv mnogo skupljih i jačih protivnika, ali naša najveća snaga je kolektiv i upornost. rekao je Igor Dodik.

Još ljetos, znali su u ovom klubu šta da rade. Doveli su ciljana pojačanja, praktično zadržali kostur ekipe. To im se vratilo pobjedom protiv Cedevite, a da navijači cijene sve ono što Igosi rade na početku sezone potvrdila je i nedelja kada se veliki broj navijača okupio ispred dvorane “Nenad Baštinac” u Aleksandrovcu da dočeka igrače poslije pobjede u Zagrebu.

– Sam doček govori da cijela ova regija živi za klub. Ta pozitivna atmosfera prenijela se i na igrače, tako da sam potajno, nikom ništa ne govoreći, bio sigran da ćemo u Zagrebu načiniti malu senzaciju. Sa dvije pobjede iz prva tri susreta, a samo smo protiv Budućnosti igrali kod kuće, vjerujem da je pred nama sezona u kojoj ćemo pokazati sve svoje vrijednosti, ali što je još važnije – jedinstvo kluba i navijača!