Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NBA

Dončić pao na dječaka, pa se poslije utakmice iskupio na sjajan način (VIDEO)

doncic

U prvoj četvrtini postigao je čak 14 poena na gostujućem parketu, a meč je završio sa 19 poena za “samo” 30 minuta jer je teren napustio ranije zbog povrede

Luka Dončić je sinoć blistao u porazu svojih Dallas Mavericksa od aktuelnih prvaka Golden State Warriorsa, a košarkaši protivničke ekipe imali su samo riječi hvale za mladog Slovenca.

U prvoj četvrtini postigao je čak 14 poena na gostujućem parketu, a meč je završio sa 19 poena za “samo” 30 minuta jer je teren napustio ranije zbog povrede.

Manju povredu zaradio je kad je nakon polaganja pao na stolicu koja je stajala pokraj terena, a na njoj je sjedio jedan mladi navijač. Dončić je poslije meča svoj potpisan dres poklonio upravo tom dječaku.

Nakon utakmice, igrači Golden State Warriorsa imali su samo riječi hvale za mladog Slovenca, a prednjačili su Curry i Green kazavši kako je već sada zvijezda, a u budućnosti će biti samo još bolji.

Dallas se nalazi u mini krizi jer je u nizu od pet poraza, dok večeras gostuju Portland Trail Blazersima našeg Jusufa Nurkića. Nije poznato da li se Dončić dovoljno oporavio od sinoćnje povrede i hoće li nastupiti.

Bez Dončića, Dallas bi bio znatno oslabljen, pa u tom slučaju KVOTA 1.85 koju nudi MOZZART na pobjedu Portlanda sa više od 7.5 razlike djeluje odlično.

Obje ekipe su napadački orijentisane, pa vrijedi probati i KVOTU 1.85 koju MOZZART daje na više od 215.5 poena na meču.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!