Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Đukanović napustio reprezentaciju Srbije, jer je zamijenjen na golu

Slaviša Đukanović

Golman Slaviša Đukanović samovoljno napustio je rukometnu reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu koje se igra u Poljskoj.

Skandalu je prethodila odluka selektora Dejana Perića da ga zbog loše forme za današnju odlučujuću utakmicu sa Makedonijom zamijeni Draganom Marjancem, javlja Anadolu Agency (AA).

Odluku o napuštanju reprezentacije Đukanović je saopštio putem društvene mreže facebook, što su osudili članovi stručnog štaba, ali i svi reprezentativci Srbije.

“Slaviša Djukanović više nije član rukometne reprezentacije Srbije. Njegovu izjavu za neodgovorno ponašanje i lošu organizaciju u reprezentaciji Srbije kao neistinitu u potpunosti osuđuju svi igrači i članovi stručnog štaba nacionalnog tima”, navodi se, između ostalog, u saopštenju reprezentacije Srbije, kojeg su potpisali svi igrači i članovi stručnog štaba.

Utakmica trećeg kola grupe „A“ između Srbije i Makedonije igra se danas od 18:15 sati. Pobjednik će izboriti treće mjesto u grupi i plasman u narednu fazu takmičenja, pošto su obje reprezentacije u prva dva gola zabilježile poraze od Poljske i Francuske.