Ostali sportovi

Victoria Azarenka

Dvostruka osvajačica Australian Opena ispala nakon što joj je pozlilo (VIDEO)

09/02/2021

U drugom setu, pri vodstvu suparnice 4:2, Azarenka je servirala as za 40:0 i onda klonula. Jedva se odvukla do hlada i tamo se borila za zrak

Victoria Azarenka (31), dvostruka osvajačica Australian Opena (2012., 2013.) i nekada prva teniserka svijeta, sada je kontroverzno ispala u prvom kolu Melbournea od Jessice Pegule sa 7:5, 6:4.

U drugom setu, pri vodstvu suparnice 4:2, Azarenka je servirala as za 40:0 i onda klonula. Jedva se odvukla do hlada i tamo se borila za zrak. Sudac je pozvao liječnike. Azarenka je izgubila nakon uzimanja medicinskog time-outa i odlaska u svlačionicu.

Na konferenciji za medije nakon poraza ovako je odgovorila na pitanje ima li zdravstvenih problema:

“Ne znam zašto ispitujete o zdravlju igrača. Sve će to izaći na internetu, pa će ljudi suditi po tome. Stvarno ne razumijem zašto je uopće pravilo da morate iznijeti medicinski razlog kad ste bolesni ili ozlijeđeni. Mislim da bi to trebalo promijeniti, osim ako sami igrači žele govoriti o tome. Čak i zakonski liječnici ne smiju otkrivati nikakve informacije o stanju pacijenta, pa zašto onda mi teniserkemoramo govoriti o našem stanju? Pravila bi se trebala mijenjati.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.