Formula 1

Ecclestone: Mislim da se Hamilton više neće vratiti, previše je razočaran

hamilton (1)

Nisam razgovarao s Lewisom, ali jesam razgovarao s njegovim ocem prije nekoliko dana

Bivši prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone vjeruje da Lewis Hamilton više neće biti dio ‘najbrže karavane na svijetu”.

Britanac je umalo osvojio rekordni osmi naslov prvaka, ali ga je u tome spriječio Max Verstappen prestigavši ​​u posljednjem krugu posljednje utrke sezone. Vozač Red Bulla, uz mnogo kontroverzi, došao je do svoje prve titule.

Uostalom, šef Mercedesa Toto Wolff rekao je kako se nada da razočaranje zbog gubitka naslova na ovaj način neće gurnuti Hamiltona prema izlaznim vratima.

Sada se već bivši prvi čovjek Formule 1 oglasio.

“Nisam razgovarao s Lewisom, ali jesam razgovarao s njegovim ocem prije nekoliko dana. Odmah sam osjetio da ne želi razgovarati o budućnosti svog sina. Razgovarali smo samo o poslu”, rekao je Ecclestone.

“Ne znam što se događa s Lewisom, ali mislim da se neće vratiti. Previše je razočaran. I to je razumljivo. Možda je sada vrijeme da ostvari svoj drugi san, sa sedam svjetskih naslova , koliko ih ima Michael Schumacher.”

Na zaključak da bi ‘srebrne strijele’ bile mnogo oslabljene na taj način, Ecclestone je rekao:

“Lewis može izgubiti samo 2022. Ko zna kakva će biti situacija s novim bolidima. A timski kolega će mu biti ambiciozni George Russell. Ne treba zaboraviti ni Verstappena. Hamilton je u njemu konačno pronašao ravnopravnog suparnika, nakon mnogo godina. “