Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

skijanje

Elvedina Muzaferija 18. u utrci superveleslaloma Svjetskog kupa

Nakon što je u jučerašnjoj utrci u istoj disciplini bila 32., Muzaferija je zahvaljujući današnjem rezultatu došla do 13 bodova, što su joj prvi bodovi u karijeri u toj disciplini. 22-godišnja Visočanka ranije je u Svjetskom kupu osvajala bodove u kombinaciji

Bh. skijašica Elvedina Muzaferija osvojila je 18. mjesto u utrci superveleslaloma u švicarskom skijalištu St. Motitz.

Sa startnim brojem 51 Muzaferija je u cilj ušla s vremenom 59.41, 1.60 sekundi sporijim vremenom od pobjednice Talijanke Federica Brignone.

Do drugog mjesta doskijala je njezina sunarodnjakinja Eleni Curtoni, koja je imala samo 11 stotinki slabije vrijeme od pobjednice, a treća je bila Amerikanka Mikaela Shiffrin, koja je kasnila 43 stotinke.

Nakon što je u jučerašnjoj utrci u istoj disciplini bila 32., Muzaferija je zahvaljujući današnjem rezultatu došla do 13 bodova, što su joj prvi bodovi u karijeri u toj disciplini. 22-godišnja Visočanka ranije je u Svjetskom kupu osvajala bodove u kombinaciji.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Shiffrin s 525 bodova. Na drugom mjestu je Talijanka Sofia Goggia koja ima 435, dok je treća Slovakinja Petra Vlhova s 340 bodova.

U redoslijedu superveleslaloma najbolja je Goggia (220 bodova), ispred švicarske skijašice Lare Gut-Behrami (180) i današnje pobjednice Brignone (177).