Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nicco Montano

“Gazio me i udarao”: Bivša UFC šampionka gola bježala po hotelu od MMA borca

Nicco Montano instagram

Montano je 2017. godine postala prva UFC prvakinja u muha-kategoriji, a kasnije joj je titula oduzeta zbog nemogućnosti skidanja kilograma. Nakon toga je pala na doping-testu i dobila otkaz iz najjače MMA organizacije

Nicco Montano, bivša UFC-ova prvakinja, završila je u bolnici. Za zadobivene povrede optužuje MMA borca Justina Watsona.

Montano je na društvenim mrežama objavila da ju je Watson napao u jednom hotelu u Texasu.

“Koljenom mi je pritisnuo vrat, gazio lice i udarao, a onda svezao kosu oko svoje šake i okvira kreveta. Uspjela sam se nekako izvući i gola potrčala niz hodnik, vrišteći za pomoć. Na svu sreću, neko u hotelu je čuo moj krik i priskočio u pomoć. Sada se nalazim u Texasu u bolnici i uplašena sam, ne znam gdje se on nalazi.”

Uskoro se oglasio i Watson te demantirao njene navode.

“Uvijek postoje dvije strane svake priče. Vjerujte mi, Nicco i ostatak svijeta bi se trebali što prije otrijezniti. Nemam što objašnjavati. Policija je bila ovdje, napravila očevid i nitko nije uhapšen. Tužno je što je uopće otišla u bolnicu, zato i kažem da postoje dvije strane priče, a ona želi da njezina bude glavna.”

Montano je 2017. godine postala prva UFC prvakinja u muha-kategoriji, a kasnije joj je titula oduzeta zbog nemogućnosti skidanja kilograma. Nakon toga je pala na doping-testu i dobila otkaz iz najjače MMA organizacije.