Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gledatelji se zgražaju dok “domaćica” prima neviđene batine (VIDEO)

katie-castro

Jedna od najvećih prevara u svijetu slobodne borbe dolazi nam iz SAD-a gdje je MMA promocija Xplode Fight Series angažirala potpuno neistreniranu ženu za porofesionalne borbe. Američki mediji je nazivaju domaćicom i ženom nogometaša, ali ona uporno i dalje ulazi u ring i prima teške batine, dok se gledatelji zgražaju.

Antijunakinja ove priče je Katie Castro, koja je u kratkoj profesionalnoj karijeri pod okriljem spomenute promocije doživjela tri brza i brutalna nokauta. U prvom je meču izdržala 26 sekundi, u drugom 29, a u trećem tek deset.

Posebno je nesportski i nepravedno izgledao upravo taj treći okršaj u kojem je Katie Castro, koja više liči na domaćicu nego na ozbiljnog borca, stala nasuprot Ilime Macfarlane. Kako je to završilo možete pogledati u videu, koji je uznemirujuć.

O Katie Catro su se nakon ove borbe raspisali i mediji koji prate MMA i pitaju se: Je li Katie uopće ikad vidjela, a kamoli obukla borbene rukavice?

“Nakon ovakvog nokauta koji više sliči na agzekuciju, jedina racionalna stvar je da Katie Castro ode u mirovinu, zar ne? Međutim, to ovdje nije slučaj. Sudeći po Sherdogu, Castro je legitimni MMA borac, trenutno ima omjer pobjeda i poraza 0:3, a kad gledate njene mečeve morate se zapitati: Je li ona uopće ikad trenirala slobodnu borbu?”, komentiraju na portalu Inquisitr.

“U svakom slučaju, reakcije MMA zajednicu su ili šok ili gađenje ili tuga. Gledatelji se zgražaju i pitaju kako je takva borba uopće mogla biti dozvoljena, a jedan od komentatora postavio je pitanje: ‘Nadam se samo da ovo ne radi zato što je samohrana majka”.

Nakon što su kritičke članke o Katie Castro objavili MMA mediji diljem svijeta, javio se i glavni krivac, vlasnik promocije Xplode Fight Series Gregg Sharp, koji i dalje tvrdi da je ona istrenirani borac, ali je i najavio kako će ipak raskinuti ugovor.

“Katie je s nama odradila tri borbe, nikad se nije požalila i uvijek je bila sjajan i plemenit borac, čak i u porazu. Ali nakon tri uzastopna poraza više ju ne možemo uzeti da se bori za nas, osim ako ne budemo sigurno da je trenirala i da se može ravnopravno takmičiti”, zaključio je Sharp koji se na račun Katie izreklamirao po cijelom svijetu.

Sljedeći potez morao bi biti oduzimanje licence Katie Castro, ali i kažnjavanje svih odgovornih za odigravanje ovog borilačkog cirkusa.