Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Glumac Nikola Kojo ismijao sve Srbe koji prisvajaju Dončića i Dragića

luka goran

Luka Dončić i Goran Dragić odveli su Sloveniju do evropskog košarkaškog zlata, a tokom cijelog Eurobasketa čitamo komentare srpskih navijača na društvenim mrežama kako je slovensko zlato zapravo srpsko jer su uz selektora Srbina, dva ključna igrača Slovenije također Srbi.

Nikola Kojo, slavni srpski glumac i žestoki kritičar svih nacionalističkih i šovinističkih pojava u srpskom društvu, jednom je rečenicom na Twitteru ismijao sve Srbe koji su si uzeli za pravo prisvajati dvojicu slovenskih košarkaških majstora.

”Šved je ustvari Aleksa i živeo je u ŠveCku, a za braću Gasol se zna da su Pavle i Marko iz okoline Uba, tako da…”, napisao je Kojo na Twitteru.

Slovenija je prvak Evrope u košarci. U nedjelju navečer Slovenci su u fantastičnom finalu pobijedili Srbiju i tako su došli do prvog i povijesnog košarkaškog zlata. Sloveniji je ovo prva medalja na velikim takmičenjima i odmah zlatna.

Igrači, koje je do zlata vodio sjajni srpski stručnjak Igor Kokoškov, u prvom su redu fantastičnom i modernom timskom košarkom pomeli sve protivnike i do najsjajnijeg odličja došli su s omjerom 9-0.