Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nemile scene

Iz futsal kluba Tešanj tvrde: “Aldin Đidić je pretukao našeg igrača” (FOTO)

djidic

Objavili su i fotografije nemilog događaja, a na jednoj od njih se vidi i krvavo lice jednog od igrača Tešnja

Iz futsal teama Tešanj tvrde da je Aldin Đidić, predsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera BiH, pretukao njihovog igrača Amera Rekića. Kako su naveli na svom Facebook profilu, Đidiću je pomogao još jedan saigrač.

Objavili su i fotografije nemilog događaja, a na jednoj od njih se vidi i krvavo lice jednog od igrača Tešnja.

“Dana 8. novembra 2020. godine svjedočili smo jednom od najgorih trenutaka koja je naša ekipa zabilježila na turnirima širom Bosne i Hercegovine na kojima smo učestvovali i iza sebe ostavljali samo prijateljske odnose.

Na turniru u Areni Zenica poslije završene utakmice protiv ekipe ZE TRANS, nekada veliko ime bh. fudbala Aldin Đidić prvo verbalno, pa kasnije i fizički, uz pomoć još jednog svog saigrača po imenu Bernad Imamović, šamara, potomom udara u predjelu lica jednog našeg igrača. U tom trenutku naš igrač pada na pod gdje ga sa leđa nogom šutira Imamović, da bi ga potom Đidić udario šakom u sljepočnicu prilikom čega našem igraču puca arkada.

Tu se napad ne završava. Dok je naš igrač, raskrvaren ležao na podu, ovaj dvojac (Imamović i Đidić) “cipelare” istog još dobrih 10-tak sekundi, gdje se tada napokon prekida sve ovo.

Pitanje je sljedeće:

Zar se tako ponaša jedan profesionalac koji iza sebe ima karijeru i koji je bio reprezentativac Bosne i Hercegovine, a danas je predsjednik Sindikata profesionalni fudbalera? Baš profesionalno nema šta.

Gdje su covid-mjere u Areni Zenica gdje je bilo cca 150 ljudi u zatvorenom prostoru?

Gdje su osiguranje turnira, te Hitna pomoć?

Turnir smo napustili poraženi, ali ne rezultatski nego ljudski…”, poručili su putem Facebooka iz Futsal teama Tešanj.