Ostali sportovi

dirljiva poruka

James shrvan pogibijom Bryanta: Daj mi snage sa nebesa i pazi na mene

28/01/2020

James je prije dvije godine potpisao za Lakerse, i u Bryantu je imao veliku podršku od samog početka

Kao i svi u sportskom svijetu, LeBron James je bio šokiran smrću Kobeja Bryanta, i na Instagramu je uputio emotivnu poruku.

James je prije dvije godine potpisao za Lakerse, i u Bryantu je imao veliku podršku od samog početka.

Prethodnih godina, njih dvojica su bili veliki rivali na terenu, neki ih smatraju za najbolje igrače u ovom vijeku.

“Mislim na tebe, na divnu Gigi i na prijateljstvo/bratstvo/povezanost koju smo imali. Čuli smo se u nedjelju prije nego što sam krenuo iz Philadelphije za LA.

Ni u milion godina ne bih pomislio da će to biti naš posljednji razgovor. Srce mi se slomilo, brate moj. Volim te, stariji brate. Srcem sam uz Vanessu i dječicu.

Obećavam da ću nastaviti tvojim putem. Mnogo nam značiš, posebno naciji Lakersa. Moja je dužnost da stavim sve to na svoja leđa i nastavim dalje.

Molim te, daj mi snage sa nebesa i pazi na mene. Mnogo toga bih još rekao, ali nemam snage. Dok se ne sretnemo sljedeći put”, napisao je LeBron.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! 😢😢😢😢💔. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation💜💛 and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️🙏🏾 #Gigi4Life❤️🙏🏾

Objavu dijeli LeBron James (@kingjames)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.