Ostali sportovi

Je li brak Đokovića savršen kako se u medijima predstavlja?

22/02/2017

Medijski napisi prema kojima Novak i Jelena Đoković prolaze kroz bračnu krizu dodatno su “podgrijani” video koji se danas širi internetom.

Naime, u jednom LIVE video koji je bračni par Đoković pustio na svojim profilima na društvenim mrežama, došlo je do prilično neugodne situacije u kojoj je Jelenu prilično naljutilo Novakovo ponašanje.

U jednom trenutku, ne znajuću da je telefon ostao uključen, odnosno da je LIVE video prenos i dalje u toku, gospođa Đoković ljutito je upitala Novaka “kako se to ponašaš…”

Mediji u Srbiji su ovaj prlično neugodan snimak objavljivali uz “objašnjenje” kako Novak i Jelena kao i svi obični ljudi imaju nekada trzavica, i da njena reakcije nije ništa strašno. No, pitanje je li njihov brak tako skladan.

Šuška se da je Jelena, koja se prije Novaka povezivalo sa sportistima, svoga muža čak i uhvatila u “zijanu”, no to su izgleda uspjeli izgladiti. Svjetski tabloidi pisali su i kako se teniskim krugovima šuškalo da je Đoković imao avanturu i s indijskom glumicom Deepikom Padukone, a nakon što je saznala tu informaciju, Jelena im je navodno razdvojila bankovne račune.

Deepika Padukone

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.